Om je favoriete cadeaubox te bestellen heb je geen account nodig. Het is wel veel makkelijker als je een account aanmaakt bij Mijobox!

Door middel van een account worden je gegevens onthouden en kun je de volgende keer sneller je favoriete cadeaubox afrekenen. Daarnaast heb je een handig overzicht van je bestelgeschiedenis en word je via de mail up to date gehouden van toffe acties.

Wat vervelend om te horen dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen! Het komt wel eens voor dat onze orderbevestigingen in de ongewenste mail/spambox terecht komen. 

Had je daar al gekeken?

Als de betaling goed is verlopen, kan je ervan uitgaan dat de bestelling goed is doorgekomen en wij deze zo snel mogelijk voor jou aan het inpakken zijn. Heb je er toch geen goed gevoel bij, contacteer ons dan via de mail: info@mijobox.nl

Helaas is dit nu nog niet mogelijk. Wij zijn hard aan het werk om dit voor jou in de toekomst wel mogelijk te maken.

Op dit moment bieden wij de producten uit onze cadeauboxen niet los aan.

De verzendkosten zijn €2,95 per bestelling.

Momenteel bezorgen wij alleen in Nederland.

Wij kunnen de cadeaubox namens jou direct naar de vrolijke ontvanger sturen!

Wil jij dat het een verrassing blijft? Vul dan je eigen emailadres in, zodat je zelf de link van de Track & Trace ontvangt. Zo weet je precies op welk moment de ontvanger een vreugdevol momentje ontvangt met jouw uitgekozen cadeaubox!

Het is mogelijk om je cadeaubox tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Neem voordat je de cadeaubox retourneert contact met ons op via de mail (info@mijobox.nl). Vermeld hierin de reden van je retournering. De retourkosten zijn voor eigen rekening en alleen volledige cadeauboxen kunnen worden geretourneerd. Als wij de retournering hebben ontvangen wordt het geldbedrag binnen 2 weken na ontvangst teruggestort.

Wanneer je voor 12 uur s’middags besteld zorgen wij ervoor dat jouw pakket vandaag nog wordt verzonden.

Na je betaling ontvang je van ons altijd een Track & Trace van de verzending en de datum/tijd van levering. De levering van je bestelling kan afhankelijk van drukte bij de bezorgdiensten afwijken.

E-mail

info@mijobox.nl

Neem contact op