Oprichters van Mijobox

''Onze droom is om voor iedereen een passende Mijobox te maken.''

ONS VERHAAL

Wij, de oprichters van Mijobox, hebben elkaar leren kennen op de middelbare school. Wij zijn allebei in een andere stad gaan studeren maar hebben altijd contact gehouden. Op een avond zaten wij te kletsen en kwamen wij erachter dat wij beide toe waren aan een nieuw avontuur, wat uiteindelijk uitgroeide tot wat Mijobox nu is.

ONS IDEE

Vrienden en familie zijn voor ons belangrijk dus bij een verjaardag of een andere gelegenheid maken wij er graag een feestje van met een orginieel cadeau. Één cadeau wordt vaak een cadeaubox met allerlei verschillende cadeaus. Mooi verpakt en verrassend. In onze omgeving horen wij regelmatig de zin ‘’wat moeten wij nu hem/haar cadeau doen?’’ voor ons het ideale aanknopingspunt om cadeauboxen te creëren. Wij helpen graag om van elke gelegenheid een feestje te maken met het ideale cadeau.

ONZE MISSIE

Onze missie is om het kopen van cadeaus weer leuk en aantrekkelijk te maken. In het speciaal voor iedereen die geen inspiratie heeft en gemakkelijk een persoonlijk en origineel cadeau wilt geven. Het ontvangen van cadeaus is leuk maar het geven van cadeaus is nog leuker. Wij werken ernaar toe dat de klant een eigen cadeaubox kan samenstellen. De naam Mijobox staat immers voor Mix Jouw Box, waarbij wij garanderen dat de producten duurzaam, milieuvriendelijk en van hoge kwaliteit zijn.