Zakelijk

Wij leveren cadeauboxen op maat

Mijobox staat klaar om jou te helpen bij het verassen van klanten of medewerkers. Op basis van jou wensen en mogelijkheden stellen we de perfecte cadeaubox samen vanaf €25 exclusief btw.

Direct aanvragen

Stappen van het cadeauproces 

01.

Vul onderstaande contactformulier in, hierop geeft u aan om hoeveel cadeauboxen het gaat, wat uw wensen zijn en te besteden budget is. Of stuur een mail naar zakelijk@mijobox.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

02.

Graag plannen wij met u een vrijblijvende brainstormsessie, waarin wij ook verdere afspraken kunnen maken. Na de brainstormsessie sturen wij u een passend voorstel.

03.

Bij een akkoord en na ontvangst van de aanbetaling gaan wij aan de slag. Van het ontwerp tot de verzending, wij regelen het voor u. Op verzoek houden wij u tijdens het proces op de hoogte.

Contactformulier

We verzorgen elk detail van het uitzoeken van originele producten tot het vinden van een passende cadeaubox. Nieuwsgierig geworden? Vul dan onderstaand contactformulier in.

    Wat klanten over ons zeggen

    Jouw product in onze box?

    Laten we samen op zoek gaan naar de perfecte box! Mijobox is continu opzoek naar nieuwe producten om onze cadeauboxen mee te vullen. Zo houden wij het voor de klant verrassend en voor de ontvanger origineel.

    Zie jij graag jouw product in onze cadeauboxen? Mail dan naar zakelijk@mijobox.nl. Laat ons jouw product zien dan kunnen wij kijken of het een match is voor Mijobox. Op naar een mooie cadeaubox!

    Stuur mail